снимка Костадин Андонов

Камата носи "Златната топка" в Холивуд

09 July 2019
Автор: start-photo.bg

Христо Стоичков заминава за Холивуд, за да даде „Златна топка“. Естествено – не своята, която се пази в сейф, чието местонахождение знае само Камата, пише "Труд".

 

Стоичков е поканен да раздаде наградите за най-добър футболист на първенство на Мексико. Най-добрият футболист в лигата получава „Златна топка“ подобна на тази на „Франс Футбол“. Освен това Камата трябва да даде и наградите за най-добрите голмайстори на първенството. Стоичков е основният анализатор на тв гиганта „Унивижън“. През последната година проучванията на канала са показали, че предаванията преди и след двубоите се гледат повече от тях.

 

Пет български града вече са готови на 100 процента да посрещнат Камата в България. От следващата седмица Стоичков тръгва на ново турне със своята биографична книга „Историята“, написана съвместно с Владимир Памуков и издадена от „Софтпрес“. На 27 юли кметството в Плевен ще опъне шатра на централния площад, където най-великият български футболист ще раздава автографи. А на следващия ден Русе отваря модерната зала „Арена Монбат“ в чест на Стоичков. Преди това турът ще мине през Панагюрище, Стара Загора, Петрич и Каварна.

Водещо новини