снимка Костадин Андонов

Ивет Лалова: Тази година видях пот, кръв и сълзи

04 October 2019
Автор: start-photo.bg

Ивет Лалова направи емоционално обръщение след поредното си паметно представяне на голям форум. Тя записа най-доброто класиране за България на световното първенство по лека атлетика в Доха, след като завърши седма във финала на 200 м. 

 

„22,77 за 7-мо място на 7-мото ми Световно първенство (и тичайки два пъти в 7-ми коридор). Първо искам да благодаря на мъжа, който е с мен 24/7 (и повярвайте ми това не винаги е лесно), моя съпруг/физиотерапевт/треньор и още толкова много неща – Симоне Колио. На проф. Бономи, че винаги е бил треньорът, който е вярвал в мен, дори повече отколкото аз съм вярвала в себе си. На цялото си семейство, че е толкова подкрепящо и невероятно. На партньорите ми за тренировки. Тази година видях пот, кръв и сълзи със скенери, които показваха контузии в средата на сезона. Подложих се на спешна операция през януари, така че благодаря и на докторите, които ми помогнаха да се справя с това - д-р Корсети и д-р Иванов. Благодаря на Бог, че имам толкова много победи и страхотни резултати, за които да съм щастлива през този сезон”, пише в поста си Ивет Лалова.

 

Пред BGathletic тя коментира и възможността да участва на осмо световно първенство:„Продължаваме. Осмото световно първенство – не знам. Нека стигнем до петите Олимпийски игри, нека да са едно по едно. Дай боже. Но не казвам “не” за нищо.“

Водещо новини