БОК и Fibank представиха новите карти VISA с олимпийски дизайн

05 February 2020
Автор: start-photo.bg

Представянето на новата карта VISA на Fibank, генерален спонсор на БОК, се състоя в столичния хотел „Арена ди Сердика“. На церемонията присъства зам.-председателят на БОК Любомир Ганев. 

„Вече 15 години Fibank подпомага дейността на Българския олимпийски комитет – заяви легендарният волейболист. - За да имаме добри спортисти трябва да им предоставим условия. В последно време много зали и стадиони се изградиха, сега нашата работа е да върнем младите в тези зали. И мисля, че това сътрудничество с Fibank е пример как спортът дава увереност и самочувствие.”

Носителката на 5 олимпийски медала Мария Гроздева стана първият притежател на новите VISA дебитни и кредитни карти на Fibank, които са с олимпийски дизайн и са посветени на предстоящите игри Токио 2020.

„Много години използвам картите на VISA издадени от Fibank. С тях се чувствам сигурна когато пътувам“, каза двукратната олимпийска шампионка.

Мария е рекордьорка по участие на олимпийски игри, и в Токио за седми път ще стартира в най-престижния форум на планетата.

„VISA е горд световен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри до 2032 г. и сме щастливи, че днес заедно с Fibank можем да представим новите дебитни и кредитни карти Visa с уникален олимпийски дизайн - заяви Севдалина Василева, генерален мениджър на VISA за България, Гърция и Кипър – картите, които се издават от днес, са резултат от трайното ни партньорство и ангажимент да съдействаме на нашите клиенти да бъдат иновативни.“

Новите кредитни карти ще се предлагат без такса годишна поддръжка за първата година и без лихва за първите 4 отчетни периода. При новите кредитни карти VISA payWave, които са безконтактни, има възможност за лимит до 50 000 лв. или тяхната равностойност в евро или долари.

Водещо новини