Илиана Раева: Ще успеем, ще се справим и ще продължим!

15 March 2020
Автор: start-photo.bg

Една от големите личности в българския спорт Илиана Раева празнува рожден ден днес. Тя навършва 57 години, а екипът на Start-photo й пожелава здраве, за да продължи да работи за доброто на любимия си спорт. В първите часове на своя празник Раева написа послание към всичките си последователи и приятели в социалните мрежи.

 

"Днес навършвам 57 години

Благодаря на Бог и Съдбата си за всичко изживяно, защото всичко е урок за Осъзнаване и Промяна.

 
Благодаря за щастието, с което ме дарява семейството ми! За любовта и силата, която получавам от него!
 

 

Обичам ви безкрайно!

 

Благодаря на художествената гимнастика, която ме е сграбчила във вихъра си и безмилостно, но перфектно жонглира със сетивата ми, емоциите ми, волята ми, силата ми, страха ми, гнева ми, вярата ми и душата ми!

Всичко написано е неоспорим факт и аз съм дълбоко благодарна!

 

Истината обаче днес е, че съм превзета като всеки чувствителен човек от страха, който е парализирал света, както и от причината, която го породи. Винаги съм си пожелавала нещо на рождения си ден.

 

Днес пожеланията ми ще са за всички!

 

Затова пожелавам на всички и на себе си да оценим величието на Живота, да станем по-добри, да обичаме повече и да уважаваме повече! Да се смирим и да се обърнем към истинската си същност на Човеци, за да успеем да преодолеем тежкото изпитание, което ни сполетя.

 

Нищо не е по-силно от Любовта и Доброто!

 

Нека излезем по-светли и силни от този тежък урок! Нека това чудовище прибере пипалата си бързо и остане зад гърба ни!

 

На 57 години много рядко се обръщам назад към миналото си. Всъщност, почти не го правя. Винаги съм обичала настоящето и съм била устремена към бъдещето. Затова днес ще пожелая всичко това, което е толкова страшно и ужасно бързо да се превърне в минало. Хората да се усмихнат, да преоткрият живота и светът в който живеем да стане по-добър.

 

Толкова вълшебства има около нас, на които сме обърнали гръб, устремени в битието, което ни погубва.

 

Ще успеем, ще се справим и ще продължим!

 

Пожелавам на всички и на себе си Здраве, Любов и Светлина!"

Водещо новини