снимка Костадин Андонов

Послание от Даниел Асенов след загубата на олимпийската квалификация

18 March 2020
Автор: start-photo.bg

Българският боксьор Даниел Асенов изрази съжалението си от пропуснатия шанс за олимпийска квота по време на квалификацията в Лондон. Той ще има нов шанс за олимпийска виза, а със специално послание в социалните мрежи се обърна и към недоброжелателите.

 

Ето какво написа Тайсъна във Фейсбук:

 

"Оставих сърцето си на ринга! Тренирах изключително усилено, влязох в мача спокоен и знам, че го спечелих! Съдиите, които ми отсъждат победа дават 30:27 (доминация и в 3-те рунда). Благодаря им, че са обективни! Изключително афектиран съм, защото съм сигурен, че при адекватно отсъждане, в момента България щеше да се радва на първата си квота за Токио 2020 в бокса. За жалост не мога да върна времето!


Боли ме и съм изключително тъжен, че това продължава да се случва. Въпреки всичко искам да благодаря на хората, които ме подкрепят, а също и на тези, които се радват на "загубата" ми! Мотивирате ме! Това няма да ме събори, играта не е свършила! Имам само един съвет към недоброжелателите: Бъдете хора! И не подценявайте труда на спортистите, защото ние не сме втора категория хора! Не винаги успехът зависи от нас, понякога факторите са други! Знам, че ще постигна целите си и ще преодолея и тази несправедливост, колкото и да ме боли в момента! Бъдете здрави!"

Водещо новини