снимка Костадин Андонов

Любо Ганев: Трябва да вземем решение как ще завърши първенството в България

18 March 2020
Автор: start-photo.bg

Новият председател на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев говори за приоритетите, които ще има централата в следващите години. Акцентът ще е поставен върху развитието на детско-юношеския волейбол, както и върху по-добрата работа на федерацията що се отнася до намирането на партньори за различните дейности. 

 

Разбира се, обстановката, свързана с разпространението на коронавируса, създава и въпроси около довършването на клубните първенства в страната. "Днес получихме писмо, че се отменят всички предстоящи мачове, така че остава да решим вътрешния шампионат. Дали сме срок до 20 март всички клубове да си предоставят вижданията и надявам се, следващата седмица ще вземем решение как ще завърши първенството в България. Това предстои до десетина дни", заяви Ганев в предаването "Златният гейм" по Diema sport 2.

 

Той отбеляза, че извънредната ситуация в момента ще даде възможност и време да бъде организирана и оптимизирана работата на федерацията: "Имаме времето да си оправим нещата в структурата, ясно да дефинираме отговорностите и задълженията, които всеки ще има, за да може да се готвим за това, което предстои напред." 

Водещо новини