снимка Костадин Андонов

Кубрат Пулев: Няма как да не се бия с Джошуа

22 March 2020
Автор: start-photo.bg

Кубрат Пулев е уверен, че няма вариант срещата му за световната титла в тежката категория на професионалния бокс срещу Антъни Джошуа да отпадне. Двамата трябваше да излязат един срещу друг на 20 юни в Лондон, но по всяка вероятност срещата ще бъде отложена за по-късно през лятото. 

 

В последните дни се появиха информации от щаба на Джошуа, че за британеца може да стане приоритет битка с Тайсън Фюри. Пулев е задължителен претендент за пояса на Международната боксова федерация.

 

„Няма как да стане това нещо. Интерпретирам го като „ако може да играем с някой друг, не с Пулев. Притесняват се, естествено. И срещу Фюри ще ги има тези неща, но там ще е за 100 милиона, а не за нещо друго”, заяви Кобрата пред Nova.

 

Той коментира и евентуалната дата на сблъсъка с Джошуа. „Готов съм за 20-и юни, 25-и юли, както и за всяка една дата. Надявам се с Джошуа и двамата да сме здрави, за да се подготвим добре. Ние сме „за” този бой да стане още на 20-и юни, но световната ситуация ще я следим. Нямам проблем с допинг-тестовете, за да докажа, че съм чист. Допуснах го човекът да дойде на другия ден, за да ми вземе кръв, което беше прекалено, но нито го знам откъде е долетял, по какви летища е ходил.”

Водещо новини