снимка Костадин Андонов

Федерацията по волейбол със спонсорски договор за 600 хил. лв.

16 April 2020
Автор: start-photo.bg

Първи голям спонсорски договор за новото ръководство на Българската федерация по волейбол. Новият стратегически партньор на централата е инвеститорът в комплекса „Garitage park”, който ще финансира с по 120 000 лева годишно до 2025 г. Средствата се използват за изграждането на структура, която ще подпомага българските волейболни школи.

 

От роководството на федерацията отбелязват, че контрактът ще има огромно значение за бъдещото развитие на детско-юношеските школи в страната. В същото време партньорството е част от гаранциите, които новият председател на БФ Волейбол Любомир Ганев даде по време на общото събрание на централата за разширяването на кръга от приятели на българския волейбол.

 

„Много се радвам, че във време на безпрецедентна криза не само в България, а въобще в целия свят, има хора със спортни сърца, които са готови да отделят сериозни суми за спорта – коментира Любо Ганев. – Българската федерация по волейбол е изключително признателна към инвеститорите от „Garitage park“. Обещахме, че с целия управителен съвет ще търсим партньори за възходящото развитие на нашия любим спорт. Сумата от 600 000 лева е сериозна и е предоставена в трудно време, което я прави още по-ценна. Подписването на този първи договор е началната стъпка от дълъг път, който трябва да извървим за едно по-добро бъдеще на родния волейбол.

 

„Garitage Park“ е мащабен жилищен и бизнес комплекс. В неговите рамки се строи многофункционалната зала "Левски София".


Водещо новини