Среща на високо ниво за Евроволей 2021

21 July 2020
Автор: start-photo.bg

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев проведе работна среща с шефа на Европейската конфедерация (CEV) Александър Боричич. Основна тема беше предстоящото домакинство на страната ни на Евроволей 2021 за жени, на което България е съорганизатор. Освен това у нас ще се проведат и редица други международни турнири. 

 

Заедно с Ганев бяха Валентин Помаков и Борис Халачев - съответно директор по международната дейност и главен координатор на големите турнири. От делегацията изразиха своята благодарност за подкрепата и изключителното сътрудничество през последните няколко години.  

 

В работния обяд след срещата се включиха и президентът и генералният секретар на сръбската волейболна федерация - Зоран Гаич и Иван Кнежевич. 

 

От съображение за сигурност заради коронавируса президентите на хърватската и румънската федерация - Анте Бакович и Джордже Висан не присъстваха и взеха участие в дискусията чрез телефонна връзка. Двамата гарантираха готовност за перфектна организация на Евроволей 2021, за да надмине успеха на предходното издание. 

Водещо новини