снимка Костадин Андонов

Ивайло Иванов: Дадох всичко от себе си и съм доволен от медала

21 November 2020
Автор: start-photo.bg

Джудистът Ивайло Иванов написа емоционално послание към всички, които следят изявите му и го подкрепят. Вчера той спечели сребърен медал в категория до 81 кг на европейското първенство в Прага.

 

"С времето се научих да приемам и загубите и победите малко по-спокойно. Ивайло отпреди 2-3 години щеше да се ядосва, да коментира бурно, да търси причината за “загубата” на златния медал.


Днес аз просто спечелих среброто, насладих се на момента, бях в добра форма, през целия ден имах и други лични емоции и проблеми в главата си, но наистина дадох всичко от себе си. И съм доволен, щастлив, благодарен. Защото това, което сме постигнали е плод на много труд, лишения и борба. Всеки ден. И в пандемията, и в “нормалното” време, и когато децата са ми болни и мен ме няма и когато не мога да се виждам с близките, за да ги опазя. Този медал си го заслужих и съм благодарен. Другият път дано е с друг цвят.
И тези думи не означават, че приемам и съм доволен от загубата и няма да се боря за злато, но човек трябва да оценява и по-малките неща в живота си по пътя към върха.


Благодаря на всички за подкрепата, той е за вас."

 

Водещо новини