снимка Костадин Андонов

Кубрат Пулев: Джошуа ме подценява и това е в мой плюс

30 November 2020
Автор: start-photo.bg

Антъни Джошуа все още не е изиграл двубоя си с Кубрат Пулев, но екипът му постоянно говори за плановете на британеца след смятаната на Острова за сигурна победа срещу българина. Според нашия боксьор всичко това е добре дошло за него, а Кобрата продължава да се готви за голяма изненада срещу световния шампион. Двамата ще излязат на ринга на 12 декември в зала "О2 арена" в Лондон, като Пулев ще се бие за пояса на Международната боксова федерация (IBF)

 

"Смятам, че аз имам предимство срещу Джошуа по отношение на психиката, но много важно ще бъде и как е подготвен един боксьор. Това е комбинативен спорт, в който човек трябва да има целия арсенал, за да може да мачка", каза Пулев пред БНТ.

 

Според него Джошуа го подценява, защото вече се говори за следващ мач на британеца срещу Тайсън Фюри, който да излъчи абсолютен световен шампион.

 

"Това, че Джошуа и екипът му мислят за следващи мачове е в мой плюс, защото значи че ме подценяват. Не ме обижда, дори напротив. Подценяването може да бъде много опасно. Ако искат да гледат Фюри, Майк Тайсън, който искат", каза още Пулев.

Водещо новини